Kala Erika üzente 14 éve

Isten ott van mindenhol,es azt a gyereket a legjobb helyre helyezi Maga melle.

Válasz

Kala Erika üzente 14 éve

De a szeretet magjat Isten ulteti beled.

Válasz

Kala Erika üzente 14 éve

MA es MINDIG!

Válasz

Kala Erika üzente 14 éve

Ezzel nem ertek egyet hogy a<vilag ura a satan>,mert a vilag ura,meg a satane is az Isten,csak akkor ura valakinek a satan ha abba beleeggyezik,koszonom.

Válasz

Kala Erika üzente 14 éve

Ez egy aranyigazsag,azt kerem az Urtol hogy tegye lehetove hogy ezt sokan felfedezzek es ebben a szemleletben eljenek,koszonom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Isten maga a természet és az élet.Ha életünkben jelen van akkor minden könnyebb és elviselhetöbb.Fogja kezünket és irányit.Megtaláljuk a helyes utat,csakk hinni kell a gondviselésben.

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Gyönyörű igazság minden szavad. Jó az Úr és gyönyörűség az Ő útjain járni és Vele lenni egy családban, mint égi Atyánkkal.

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Isten mindenkor ott van és tetteiről nem kell, hogy számot adjon. Megkérdezi-e a cserepes az edényt, melyet készít, hogy te mit és hogyan szeretnél? Mi Isten edényei vagyunk, beleértve a csecsemőket is, haláluk mélyen megérint, de ki vagyok én, a számon kéréshez. A gyermekek kb. 13 éves korig a mennyekbe kerülnek, tehát haza az Úrhoz, csakúgy mint a megtért és alá meritkezett felnőttek.

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Ez azért biztos, hogy hívőség kérdése, mert avval és akkor tud kiteljesedni, ha érezzük Isten hatalmas szeretetét és megbocsájtását. Ha elfogadjuk Jézus keresztáldozatát és megváltását, akkor ezen eszünkbe sem jut polemizálni.

Válasz

Horváth Tamásné Gabi üzente 14 éve

Ez azért van mert e világ ura a sátán és ezt sok ember nem csak hogy elfogadja, de támogatja is, bár sokszór aZ AKARATA ELLENÉRE.

Válasz

Stelkovicsné Balogh Judit üzente 14 éve

Nagyon tetszik ahogy Isten szeretetéről fogalmazol...
.Az ember itt elkezdi útját amit ott " fenn"-"lenn" fojtatja,mindenki a saját cselekedetei "előznek" vagy "követnek"...írja a Biblia...Ő a saját gyermekét is ide adta -halálba-csak hogy megmutassa menyire szeret...sokáig én sem értettem útjait velem szemben...de ki kelet mondanom:Istenem ki vagy te hogy annyira szeretsz,miért vagyok drága neked,és ennyire fontos???...sokan élünk meg nehéz időket-Isten megengedi,nem ő adja őket,csak meg engedi...amikor őszinték leszünk magunkhoz és vele és elkezdünk az ítélkezés helyet őszinte bűnvallással jönni hozzá,akkor megmutatja mit kell tennünk,de nem tolakszik...vár...te rád is akinek annyi furcsa kérdésed van,és én rám is...egyszer el megyünk...de hogy mit hagyunk magunk után ...-a gyermekeink felismerték már hogy Isten az élő mindenható Isten lett az életünkben ,vagy őket is megmérgeztük a bűnnek a gonoszságával?Kívánom minden olvasónak ismerje fel életében:szükségünk van Isten szeretetére és vezetésére...MA.

Válasz

peter julianna üzente 14 éve

Az a csecsemő az már születése elött ,tudja hogy nagyon rövid ideig fog a földön tartozkodni,a lélek ezt válalja ,itt a szülőknek szól ez amegprobáltatás,valamiért ezt az érzést kell meg tapasztalják,,sajnos,,Isten mindig mindenhól ott van és hidd el senki nem kap semmit véletlenűl ,a gyerekek is és mindenki az övé vagyunk ,ő akarta hogy meg szűlesűnk és őis hiv vissza ,mindenki halálra születik,csak ki elöbb ki utobb de mind elmegyünk .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szerintem a szeretet az emberben van vagy nincs ez nem vagyok bisztos benne hogy valláskérdése

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

és amikor látod hogy csecsemők halnak meg azt mivel magyarázod olyankor hol van isten?

Válasz